aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Το κέρδος στο Αυγόρου ήταν διπλό…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Απομένει η εξαργύρωση του! Στον τίτλο, αναφέρουμε ότι το κέρδος με το οποίο επέστρεψε στη βάση του ο Κεραυνός μετά τη νίκη πάνω στην Ένωση ήταν διπλό και αμέσως εξηγούμαστε.

Διότι, η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, όχι απλά νίκησε για δεύτερη φορά την Ένωση και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την τελική φάση των πλέι-οφ, αλλά μετά και την έκβαση που είχε το άλλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, οι ερυθροκίτρινοι καλούνται να το εκμεταλλευθούν.

Διότι, από τη στιγμή που οι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα λύσουν τις διαφορές τους σε τέταρτο ή και σε πέμπτο παιχνίδι, ο Κεραυνός αν εκμεταλλευτεί τα υπέρ του δεδομένα, όταν θα αντιμετωπίσει την Ένωση για τρίτη φορά, τότε θα κερδίσει κάποιες μέρες προετοιμασίας.

Βέβαια, η υπόθεση πρόκριση ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί για τους ερυθροκίτρινους. Πολύ απλά επειδή το ζητούμενο για την πρόκριση στον τελικό, είναι οι τρεις νίκες, αλλά ο Κεραυνός είναι πλέον το (πολύ) μεγάλο φαβορί. Στο τρίτο παιχνίδι (12/04, 18:00) θα έχει και την έδρα, θα έχει και τη ψυχολογία, όπως και την υπεροχή στον τομέα των επιλογών, από τη στιγμή που η Ένωση θα παραταχθεί με τρεις ξένους παίκτες.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πλήρης εκμετάλλευσης τους, ούτως ώστε να σφραγισθεί και το εισιτήριο για τον τελικό και να κερδισθούν και οι επιπλέον μέρες που προαναφέραμε επί του οποιουδήποτε αντιπάλου. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κεραυνός θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας (και) στην τελική φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ