aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» (δηλώσεις Λειβαδιώτη)

Κεραυνός: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει» (δηλώσεις Λειβαδιώτη)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με αφορμή το εντυπωσιακό πέρασμα του Κεραυνό από το Λευκόθεο, στο ντέρμπι σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής των ερυθροκίτρινων Χριστόφορος Λειβαδιώτης παραχώρησε δηλώσεις στο «Goal»: «Ήταν μια πολύ σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Σε αυτή την αναμέτρηση οι παίκτες μας έκαναν αυτό που τους ζητήσαμε και το πέτυχαν στον σχεδόν απόλυτο βαθμό».

Ο Κεραυνός παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και ενώ το πρωτάθλημα διακόπτεται και θα επαναρχίσει στις 28 Δεκεμβρίου.

«Είναι θετικό το ότι παραμένουμε μόνοι στην πρώτη θέση, αλλά η συνέχεια θα είναι μεγάλη. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και ο στόχος μας, είναι όπως με την επάνοδο στη δράση, η ομάδα να διατηρήσει τον ίδιο ή και ακόμη καλύτερο βαθμό, αγωνιστικής κατάστασης», κατέληξε ο προπονητής της ομάδας του Στροβόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ