aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΚεραυνός: Θέλει το «διπλό» και το απόλυτο!

Κεραυνός: Θέλει το «διπλό» και το απόλυτο!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τον τρίτο του αγώνα, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου για το FIBA Europe cup δίνει απόψε (21:00) ο Κεραυνός. Οι ερυθροκίτρινοι, μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα (δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες), αν καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα και από την έδρα της αποψινής τους αντιπάλους, της ουγγρικής Κορμέντ (επίσης δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες), τότε θα είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση!

Εφόσον με την ολοκλήρωση του αποψινού αγώνα, η κυπριακή ομάδα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο, τότε θα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με τις δύο εξ’ αυτών να έχουν σημειωθεί εκτός Κύπρου! Άρα, στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια εκ των οποίων τα δυο θα είναι στην έδρα του Κεραυνού, γίνεται αντιληπτό τι θα σημαίνει πιθανή νίκη απόψε για την ομάδα του Στροβόλου.

Γιατί όχι ένα ακόμη ένα ροζ φύλλο απόψε; Την απάντηση δίνει ο προπονητής της ομάδας, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, που τόνισε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κορμέντ, είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Ειδικά στην έδρα της, προσπαθεί να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και πάνω σε αυτό το στοιχείο θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Ωστόσο, έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε τη νίκη και θα τη διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και χωρίς πολλά λόγια, αλλά μόνο με δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ