aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚεραυνός: Τα… αχόρταγα του κορίτσια! (δηλώσεις)

Κεραυνός: Τα… αχόρταγα του κορίτσια! (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όλα δικά τους! Τα κορίτσια του Κεραυνού, ήταν… ορμητικά και θεαματικά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ήταν και ψύχραιμα εκεί που χρειάστηκε και δίκαια πανηγυρίζουν. Το απόγευμα της Κυριακής (23/04), στο «Κώστας Παπαέλληνας», έγινε ένας τελικός από αυτός που… πλουτίζουν τους καρδιολόγους, ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ΑΕΛ, των έντεκα συνεχομένων κατακτήσεων του τίτλου.

Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαινε πόντο με πόντο και όταν η ομάδα της Λεμεσού άνοιξε τη διαφορά στους 5, εκεί ήταν που… πήρε το λόγο η πίστη των ερυθροκίτρινων κοριτσιών και τη στιγμή που η… κατάσταση ανατρεπόταν, ο τίτλος έπαιρνε ερυθροκίτρινη απόχρωση!

Η Σαρπ, ήταν αυτή που έβαζε τα καλάθια, τη στιγμή όμως που όλα τα κορίτσια του Κεραυνού (ακόμη και αυτά που ήταν στον πάγκο), έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στη δέκατη κατάκτηση τίτλου της ιστορίας που έχει η ομάδα τους!

«Αυτήν τη φορά δεν γινόταν να χάναμε και πάλι στον πέμπτο τελικό»! αναφέρει η Ζωή Αθανασίου, για την οποία εν τέλει η απόφαση να μην εγκατέλειπε το περασμένο καλοκαίρι την ενεργώ δράση, αποδείχθηκε σωστή επειδή όπως είπε: «Είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω τρεις τίτλους, με τον Κεραυνό, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε μετά από αρκετό κόπο και αγωνία, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»!

Μεγάλη η χαρά για τα κορίτσια του Κεραυνού, όπως και αν το δει κανείς. Αλλά κανείς δεν μπορεί να τα αδικήσει… «Ήταν πραγματικά μια μεγάλη στιγμή η κατάκτηση του τίτλου, κυρίως με τον τρόπο που φτάσαμε σε αυτόν»! Λόγια της Κούλας Νικοδήμου, που συμπληρώνει:

«Από το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση δούλεψε σκληρά ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ισχυρή και ικανή για να έφθανε σε αυτήν την επιτυχία. Εμείς σαν παίκτριες νοιώθουμε τώρα ότι κάναμε το καθήκον μας, τόσο απέναντι στη διοίκηση, όσο και στον προπονητή μας. Όλοι φυσικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τη στιγμή που εμείς δικαιούμαστε να πανηγυρίσουμε… Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη αντίπαλος και πάντα θα είναι! Είναι η αξία της ΑΕΛ σαν ομάδα, το μέτρο της επιτυχίας μας»!

Aκολουθείς και βίντεο από την ΚΟΚ με δηλώσεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ