aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Σε μία βδομάδα αρχίζει προετοιμασία (δηλώσεις)

Κεραυνός: Σε μία βδομάδα αρχίζει προετοιμασία (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι παίκτες που θα αποτελέσουν το έμψυχο δυναμικό του Κεραυνού για τη νέα σεζόν. Την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας του Χριστόφορου Λειβαδιώτη.

Σημειώνεται ότι κάποιοι Κύπριοι παίκτες του Κεραυνού (ως επί το πλείστον νεαροί) ήδη έχουν αρχίσει προπονήσεις, ενώ ως την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται όπως και οι πέντε ξένοι που θα έχει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, θα βρίσκονται στην Κύπρο και θα μετέχουν από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις.

Ωστόσο, την πρώτη μέρα, δεν θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή τους. Διότι οι τρεις διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (Στυλιανού, Μιχαήλ, Θεοχαρίδης) θα πάρουν τριήμερη άδεια, ούτως ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες καθώς μόλις το προηγούμενο Σάββατο (17/09) θα τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

«Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, οι παίκτες που θα έχουμε φέτος στη διάθεση μας, θα αντιληφθούν ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο τεχνικός του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης προς τους παίκτες του. Ξεκάθαρα τους περιμένει με… απειλητικές διαθέσεις.

Και τονίζει: «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Ο Κεραυνός έχει σα στόχο να πρωταγωνιστήσει και από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, δεν μπορεί να βρεθεί πιο χαμηλά ο πήχης. Ωστόσο ο μόνος τρόπος για να υπάρξουν οι δυνατότητες αυτές, είναι σωστή προετοιμασία και σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ