aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Σάρωσε στο Αυγόρου και έμεινε μόνος στην κορυφή

Κεραυνός: Σάρωσε στο Αυγόρου και έμεινε μόνος στην κορυφή

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αυτή τη φορά ο Κεραυνός δεν έκανε… θρίλερ το παιχνίδι του, πήρε και «εκδίκηση» από το Παραλίμνι και έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας καλαθόσφαιρας!

Οι ερυθροκίτρινοι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, πέτυχαν εντυπωσιακή σε έκταση νίκη μέσα στο Αυγόρου επί του Παραλιμνίου (75-43). Ήταν μια πολυδιάστατη νίκη για την ομάδα του Στροβόλου, που εκμεταλλεύθηκε και την ήττα της ΑΕΚ (στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ) και πλέον είναι μόνη στην κορυφή.

Βέβαια μιλάμε για μια δικαιότατη επικράτηση για την ομάδα του Λειβαδιώτη, μια νίκη που επί της ουσίας είχε εξασφαλίσει από το πρώτο μισό, καθώς στο διάστημα αυτό είχε προηγηθεί με 44-16! Το Παραλίμνι υπέκυψε φυσιολογικά καθώς τη φορά αυτή δεν θύμισε την ομάδα που είχε εκπλήξει στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα… Κορυφαίος του αγώνα ο Παρκς που σκόραρε 24 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-20, 16-44, 27-61, 43-75.

ΕΝΩΣΗ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Πυρίλλης 3 (1), Ρέι 17 (1), Ουάσιγκτον 4, Μπλέικς 6, Χάινς 3, Στρατής, Θωμά 3, Χανούν, Ζαντής, Παπαδόπουλος, Τόμας 7.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ): Νεοφύτου 3 (1), Ρος 13 (1), Μάρκου 6, Μπάρκερ 5, Παρκς 24, Ανδρέου 3, Μιχαήλ 7 (2), Θεοχαρίδης, Ο’ Μπράιαν 11 (1), Σταυρινίδης 3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ