aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ρεκόρ με αποκατάσταση γοήτρου!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είχε προηγηθεί η κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τον Κεραυνό. Ήταν το παιχνίδι που είχε γίνει στο «Κίτιον», στο οποίο οι ερυθροκίτρινοι έχασαν με 69-49, αλλά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, δεν θα την έχαναν, ακόμη και αν το ΑΠΟΕΛ τους κέρδιζε στο ντέρμπι που έγινε την Παρασκευή στο «Κώστας Παπαέλληνας».

Αυτό όμως δεν έγινε! Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι το βαρόμετρο για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, μόνο όμως που αυτήν τη φορά, ήταν στα υπέρ. Διότι την Παρασκευή είδαμε ένα πολύ καλό ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο να πείθει ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στα σημεία, αλλά ο Κεραυνός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μισό. Σε άμυνα, επίθεση, διαχείριση του προβαδίσματος και κυρίως, στην εκμετάλλευση των περισσότερων επιλογών που είχε σε σχέση με τον αντίπαλο.

Αυτά, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τον Κεραυνό, τόσο στη νίκη, στην άμεση αποκατάσταση του γοήτρου και στη θετική ψυχολογία, όπως και στο ρεκόρ που έκανε σε βάρος του… αιώνιου του αντίπαλου, του ΑΠΟΕΛ. Να το κερδίσει τέσσερις φορές, στις ισάριθμες μεταξύ των δυο ομάδων φετινές αναμετρήσεις.

Αφού λοιπόν έγιναν όλα αυτά, πλέον ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης προετοιμάζει την ομάδα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της συνέχειας. Στο Αυγόρου (04/03, 19:00) περιμένει η πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Ένωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ