aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Οι απίστευτες συμπτώσεις τριών ιστοριών!

Κεραυνός: Οι απίστευτες συμπτώσεις τριών ιστοριών!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Λένε ότι η ιστορία γράφεται για να… γραφτεί ξανά ή ακόμη και να τύχει αντιγραφής. Με αυτό λοιπόν που συνέβη πρόσφατα, με αφορμή ή και αιτία, τη διαφωνία ανάμεσα στον Κεραυνό και στον Ανδρέα Πηλαβά, για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, ίσως πρέπει να το πιστέψουμε και εμείς.

Παρελθόν αποτελεί λοιπόν, ο Ανδρέας Πηλαβάς από τους ερυθροκίτρινους, μια εξέλιξη που μάλλον δεν αφήνει κανέναν από τις δύο πλευρές ικανοποιημένη, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα (όπως, άλλο θέμα, είναι και η αιτία του χωρισμού).

Εμείς, θα ασχοληθούμε με την… επανάληψη της ιστορίας καθώς τα δεδομένα του Ανδρέα Πηλαβά, σχετίζονται κάπως, όχι μία, άλλα με δύο άλλες ιστορίες -παλιότερες φυσικά- με συμπτώση.

Χρίστος Στυλιανίδης, Γιώργος Αναστασιάδης, Ανδρέας Πηλαβάς. Με τη σειρά του χρόνου και οι τρεις αυτοί παίκτες (όλοι διεθνείς, να είναι και αυτή σύμπτωση, ενώ μία άλλη έχει να κάνει με το ότι οι τρεις τους ήταν περιφερειακοί παίκτες) είχαν αποκτηθεί από την ΕΝΑΔ. Εκεί, είχαν μάθει τα πρώτα τους καλαθοσφαιρικά βήματα, όντας καταγόμενοι από τον Άγιο Δομέτιο. Είχαν γίνει «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες, αλλά ο Κεραυνός είχε τον… τρόπο του και κατάφερνε να τους κάνει δικούς του.

Για την προσφορά των τριών στον Κεραυνό, δεν αρκούν οι γραμμές για να την εξιστορήσουμε. Μεγάλη, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που οι τρεις τέως κυανόλευκοι και στη συνέχεια, ερυθροκίτρινοι, είχαν φορέσει και το περιβραχιόνιο στον Κεραυνό.

Όταν οι Στυλιανίδης, Αναστασιάδης έφευγαν από τον Κεραυνό, έφευγαν ως αρχηγοί, όπως και ο Πηλαβάς. Επίσης, για κανέναν από τους τρεις, ο Κεραυνός δεν ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ