aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ο ορισμός του καλού… κυνηγού!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν μετά την προηγούμενη αγωνιστική, αποδίδαμε στον Κεραυνό τον ορισμό του… μαιτρ των θρίλερ, αυτήν τη φορά οφείλουμε να του αποδώσουμε (και) τον ορισμό του καλού κυνηγού!

Πριν όμως προλάβουν να… σουφρώσουν οι ερυθροκίτρινοι που βλέπουν το παρόν κείμενο, δικαίως διερωτούμενοι «αφού είμαστε πρώτοι, πως γίνεται να είμαστε κυνηγοί», να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε.

Ο Κεραυνός λοιπόν, πριν από το τζάμπολ του αγώνα που έδωσε το Σάββατο στο Αυγόρου, είχε να επιδιώξει κάποια πράγματα, που θα γίνονταν δικά του αν τα κατάφερνε. Το ότι τα κατάφερε, αυτό το είδαμε και μάλιστα αυτή η νίκη ήλθε με έναν εμφαντικό τρόπο που γίνεται ακόμη πιο εμφαντικός, από τη στιγμή που έλειπαν και πάλι οι Αμπουκάρ, Στυλιανού!

Τι κατάφερε, λοιπόν, ο Κεραυνός; Να εκμεταλλευθεί την ήττα της ΑΕΚ (από το ΑΠΟΕΛ) και να μείνει μόνος στην κορυφή. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο. Κατάφερε επίσης, να πάρει μία (εντυπωσιακή) ρεβάνς από την Ένωση που είχε νικήσει μέσα στο «Κώστας Παπαέλληνας», στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι άλλωστε και η μόνη ήττα των ερυθροκίτρινων στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα.

Κατάφερε επίσης να μην κάνει και αυτό το παιχνίδι θρίλερ και να κερδίσει άνετα και εκτός από όλα αυτά, να σημειώσει την τρίτη εκτός έδρας νίκη του, σε ισάριθμες εξορμήσεις. Που καταλήγουμε μετά από όλα αυτά; Ότι ο καλός ο κυνηγός ξέρει ότι με ένα σμπάρο ρίχνει περισσότερα από ένα τρυγόνι!

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Κεραυνός υποδέχεται την ΕΘΑ (06/12, 19:00) και θα έχει την πρώτη ευκαιρία να αποδείξει ότι εκτός από καλός κυνηγός, θα είναι και καλός κυνηγημένος από τη στιγμή που έμεινε μόνος στην κορυφή και οι υπόλοιποι θα τον τρέχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ