aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ο… μετρ των θρίλερ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν ξέρουμε αν ο Άλφερντ Χίτσκοκ έχει κάποια… πάρε δώσε με τους ερυθροκίτρινους του Κεραυνού, αλλά αυτό που ξέρουμε, είναι ότι οι ερυθροκίτρινοι έβαλαν σκοπό να «πλουτίσουν τους καρδιολόγους»!

Αυτό χωρίς περιστροφές πια, καθώς ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας που προπονεί ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης κρίνεται στα σημεία. Όπως δηλαδή έγινε στο παιχνίδι με την Ένωση (όπου ο Κεραυνός έχασε), στο παιχνίδι με την ΕΘΑ, που κρίθηκε στην παράταση και έτσι, το ίδιο έγινε και στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Δύο στα τρία μετρά σε αυτά τα παιχνίδια ο Κεραυνός, που έχει ήδη στο ενεργητικό του, δυο ακόμη νίκες, που ήταν στα «ντέρμπι-μαρς» με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Αυτά τα ντέρμπι δεν κρίθηκαν στο… τελευταίο δευτερόλεπτο! Ποια είναι η ουσία; Δεν μπορεί βέβαια να είναι άλλη, εκτός από το γεγονός των τεσσάρων νικών σε πέντε παιχνίδια για τους ερυθροκίτρινους, όμως και οι ίδιοι ξέρουν ότι «δεν θα είναι κάθε μέρα του Άη Γιάννη»…

Βέβαια, κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει το ότι στο παιχνίδι της Λεμεσού, ο Λειβαδιώτης παρέταξε την ομάδα, χωρίς δυο βασικότατα στελέχη της. Τους Αμπουκάρ και Στυλιανού που ήταν τραυματίες. Αυτό φυσικά είναι κάτι που προσμετρά σαν μιαν πολύ στιβαρή δικαιολογία, αν και είναι… σχήμα παράδοξο να αναζητούνται δικαιολογίες μετά από μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πάνω σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η Λεμεσός όμως πέρασε και πλέον στον Κεραυνό ετοιμάζονται για τη συνέχεια, που μόνο εύκολη δεν θα είναι. Στο Αυγόρου (03/12, 19:00) περιμένει η Ένωση και εννοείται ότι οι βυσσινί δεν θα περιμένουν με… ειρηνικές διαθέσεις τους ερυθροκίτρινους που δεν έχουν παρά να προετοιμάζονται ανάλογα και υποψιασμένα. Όχι μόνο λόγω της εντός έδρας ήττας από την εντυπωσιακή φέτος Ένωση, αλλά περισσότερο λόγω της πορείας που καταγράφει η προσεχής αντίπαλος του Κεραυνού!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ