aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ο Χριστόφορος συνεχίζει τη δουλειά…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τα πρώτα του διαπιστευτήρια τα είχε παρουσιάσει ως βοηθός στο πλευρό του Αντώνη Κωνσταντινίδη, όταν οι δύο τους συνεργάστηκαν, κυρίως σε ΕΘΑ αλλά και στο ΑΠΟΕΛ.

Για τον ίδιο όμως, είχε φθάσει το πλήρωμα του χρόνου, για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής, με το άνοιγμα της νέας του καριέρας να γίνεται στην ομάδα της ΕΘΑ. Για το Χριστόφορο Λειβαδιώτη όλα αυτά, ο οποίος από την πρώτη του κιόλας χρονιά ως προπονητής, κατάφερε να οδηγήσει τους κιτρινόμαυρους στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Η πολύ καλή δουλειά που είχε παρουσιάσει ήταν αυτή που δελέασε τους ανθρώπους του Κεραυνού, ούτως ώστε να του εμπιστευθούν το πηδάλιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, προσφέροντας του μάλιστα διετές συμβόλαιο, κάτι που είχε πολλά χρόνια να… προσφέρει ο Κεραυνός σε προπονητή (και δη, Κύπριο)!

Ωστόσο οι ερυθροκίτρινοι δεν κατάφεραν ούτε στην περασμένη πλέον χρονιά, να φθάσουν στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Αυτό όμως δεν ελαχιστοποιεί καθόλου την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην πρώτη του χρονιά στον Κεραυνό ο νεαρός Κύπριος τεχνικός!

Δουλειά, η οποία αρχικά βασίστηκε σε ένα πολύ σκληρό αμυντικό πλάνο που είχε καθιερώσει τον Κεραυνό, ως την πιο σταθερή ομάδα κατά τους δυο πρώτους γύρους στην κανονική περίοδο. Στη συνέχεια όμως, οι διαδοχικοί τραυματισμοί (κυρίως ξένων παικτών) αλλά και οι αλλαγές προσώπων στο ρόστερ, επέφεραν μιαν αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας στην ομάδα.

Όμως πάλι ο Κεραυνός έδειχνε ικανός για να έφθανε στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Αν και τελικά αυτό δεν έγινε, εν τούτοις η δουλειά του προπονητή του, αξιολογείται ως -το λιγότερο- πολύ καλή! Πλέον ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης επιφυλάσσεται για τη νέα χρονιά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ