aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Μετά τον Μπάρκερ, ακολουθεί ο Στυλιανού

Κεραυνός: Μετά τον Μπάρκερ, ακολουθεί ο Στυλιανού

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από νωρίς άρχισαν οι κινήσεις προγραμματισμού στον Κεραυνό, όσον αφορά το ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστεί η ομάδα του Στροβόλου κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως ήδη έγινε γνωστό, στον Κεραυνό θα συνεχίσουν κατά τη νέα σεζόν, δύο εκ των πέντε ξένων από αυτούς που βρίσκονταν στο ρόστερ της λήξασας περιόδου. Ο λόγος για τους Ρος και Μπάρκερ (ανακοινώθηκε ήδη), με τον πρώτο να εντυπωσιάζει στο διάστημα που είχε αγωνισθεί και με τον δεύτερο, να έχει μία υψηλού βαθμού προσφορά, από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Κοντά σε αυτά, θα πρέπει να προστεθεί ότι και ένας τρίτος ξένος που τελείωσε τη χρονιά στον Κεραυνό, ο Ο’Μπράιαν έχει εκφρασθεί θετικά στο να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από τη βούληση του προπονητή, Χριστόφορου Λειβαδιώτη. Για τον τελευταίο να θυμίσουμε ότι πέρσι, τέτοιον περίπου καιρό είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κεραυνό.

Το ζήτημα, όμως, που απασχολεί αυτήν τη χρονική περίοδο τους ερυθροκίτρινους, είναι αυτό του Νίκου Στυλιανού. Έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας κατά τη χρονιά που πέρασε (δεν είναι μάλιστα και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν ο Κεραυνός, κατακτούσε τον τίτλο, τότε ο Στυλιανού θα αναδεικνυόταν και κορυφαίος Κύπριος παίκτης του πρωταθλήματος).

Όπως πληροφορούμαστε, στον Στρόβολο υπάρχει βούληση για να παραμείνει ο Στυλιανού και κατά τη νέα σεζόν στην ομάδα και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ