aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Με σοβαρότητα! (δηλώσεις Σάιμον Μιχαήλ)

Κεραυνός: Με σοβαρότητα! (δηλώσεις Σάιμον Μιχαήλ)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί η Ένωση να αποδυναμώθηκε, γεγονός που… διόγκωσε το μέγεθος του φαβορί για τον Κεραυνό όσον αφορά τη μονομαχία του με την ομάδα των βυσσινί για μια θέση στην τελική φάση των πλέι-οφ, όμως, αυτό δεν αποπροσανατολίζει τους ερυθροκίτρινους για τη σοβαρότητα με την οποία βλέπουν τα παιχνίδια με την ομάδα του Παραλιμνίου!

Άλλωστε αυτό, αποδείχθηκε στον πρώτο αγώνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (5/4) στο «Κώστας Παπαέλληνας». Οι ερυθροκίτρινοι επικράτησαν με σκορ 96-65, πιάνοντας καλή απόδοση στην 1η και ειδικά στην 4η περίοδο της αναμέτρησης. Έτσι έγινε το 1-0,το οποίο ωστόσο δεν είναι τίποτα παραπάνω για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, εκτός από την πρώτη νίκη!

Χρειάζονται δυο ακόμη για να σφραγισθεί το εισιτήριο για την τελική φάση και επομένως, η σοβαρότητα που έδειξε την Τετάρτη ο Κεραυνός αναμένεται ότι θα αναδειχθεί και στα όσα παιχνίδια χρειαστεί να γίνουν μέχρι να τελειώσει η ημιτελική φάση.

Βέβαια η λογική λέει ότι θα γίνουν δυο ακόμη παιχνίδια και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν να συμβεί οι ερυθροκίτρινοι. Πάντως ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης είπε ότι η ομάδα του βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με αυτήν τη φιλοσοφία θα πάει το Σάββατο στο Αυγόρου ο Κεραυνός. Αυτονόητος στόχος το… 2-0 και η απόσταση μιας ακόμη νίκης από τον τελικό.

O Σάιμον Μιχαήλ στο Κεραυνός Web TV για τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα των play offs απέναντι στην ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ