aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: «Κατακεραυνωμένος»… Σάκης!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ως γνωστό, εκφράζονται πολλά παράπονα από τον Κεραυνό για τη διαιτησία του Σάκη Κωνσταντινίδη στον ψεσινό τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Παράλληλα, οι ερυθροκίτρινοι επιρρίπτουν την ευθύνη του χαμού του κυπέλλου στα λάθη του προαναφερθέντος διαιτητή.

Προς το παρόν, βάσει δηλώσεων που είχε κάνει νωρίτερα σήμερα στον ραδιοσταθμό «Active» του συγκροτήματός μας «Ό Φιλελεύθερος», ο πρόεδρος του Κεραυνού Πάρης Παπαέλληνας, ανέφερε πως οι ερυθροκίτρινοι δεν θα προβούν άμεσα σε κάποιες αποφάσεις-μέτρα.

Θα περιμένουν να τελειώσει με το καλό η σεζόν ώστε να γίνει συνάντηση ανάμεσα στα μπασκετικά σωματεία με σκοπό τη βελτίωση της κυπριακής καλαθόσφαιρας και πιο συγκεκριμένα την κυπριακή διαιτησία. Για την ώρα, η ομάδα του Στροβόλου αίρει την εμπιστοσύνη της προς την ΚΟΚ. Πάντως, η απώλεια του κυπέλλου πεισμώνει την ομάδα του Στροβόλου και όλοι στο σύλλογο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα πλέι.

Όσον αφορά στον προπονητή Χριστόφορο Λειβαδιώτη, για πρώτη φορά τον είδαμε να είναι τόσο έντονος στις διαμαρτυρίες του και αυτό είναι κάτι που οφείλει κανείς να του το πιστώσει. Ό,τι και αν έγινε λοιπόν και όποιος και αν θα είναι ο απόηχος της σημερινής ημέρας (ή και της αυριανής) θέλοντας και μη, στον Κεραυνό θα κοιτάξουν την κρίσιμη συνέχεια, μέσα από την οποία θα κριθούν όλοι οι κόποι της χρονιάς.

«Το κύπελλο χάθηκε (όπως χάθηκε) για τους ερυθροκίτρινους, το πρωτάθλημα δεν πρέπει να χαθεί», λένε στον Κεραυνό και επομένως η επάνοδος στην ηρεμία επιβάλλεται, όσο δύσκολες και αν είναι οι τρέχουσες ώρες. Άλλωστε το ξέρουν και οι αντίπαλοι, ότι ο φετινός Κεραυνός μπορεί να ανέβει στην κορυφή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ