aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Η (πολύ) μεγάλη του ευκαιρία! (δηλώσεις Λειβαδιώτη)

Κεραυνός: Η (πολύ) μεγάλη του ευκαιρία! (δηλώσεις Λειβαδιώτη)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο φετινός Κεραυνός έχει αποδείξει ότι αντέχει και στα δύσκολα, μιας και δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια εκείνα που έχει κερδίσει και ενώ είχαν τη μορφή του θρίλερ! Με μοναδική ως τώρα αποτυχία, την εντός έδρας ήττα από την Ένωση (σε ένα παιχνίδι που και αυτό ήταν θρίλερ) στη μέχρι στιγμής, μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Κεραυνός βρίσκεται μόνος στην κορυφή του πίνακα, με την ΑΕΚ να ακολουθεί… κατά πόδας!

Η ΑΕΚ λοιπόν, θα είναι η προσεχής αντίπαλος των ερυθροκίτρινων, στο μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό «Κίτιον». Πρόκειται για τις δυο ομάδες, που με βάση του τι έχουν δείξει στην ως τώρα κανονική περίοδο, φαίνεται ότι αυτές θα είναι οι κύριες διεκδικήτριες της πρωτιάς!

Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη; Ότι αν καταφέρει και πάρει τη νίκη μέσα στη Λάρνακα, τότε ξεφεύγει κατά δυο βαθμούς από την πρωταθλήτρια και… αυτόματα, αποκτά και τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την πρωτιά της κανονικής περιόδου!

Είναι σε θέση να τα καταφέρει ο Κεραυνός; Μιλήσαμε με τον προπονητή της ερυθροκίτρινης ομάδας, το Χριστόφορο Λειβαδιώτη που απάντησε ως εξής: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στα σημεία. Η ΑΕΚ θα έχει την έδρα με το μέρος της, πέραν της δεδομένης της δυναμικής ως ομάδα. Εμείς, πάμε στη Λάρνακα για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, με πολλή δουλειά και με λίγα λόγια. Σίγουρα, αυτό το παιχνίδι δεν θα κρίνει κάτι από τώρα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό στον ψυχολογικό τομέα και για τις δυο ομάδες»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ