aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Η Ευρώπη τον καλεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η φετινή αγωνιστική περίοδος στην καλαθόσφαιρα αρχίζει με άρωμα… Ευρώπης! Ο πρωταθλητής Κεραυνός αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) στο ανακαινισμένο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο τη ρωσική Άφτοντορ Σαράτοφ, στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του καλαθοσφαιρικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2017-18, όχι μόνο για τους ερυθροκίτρινους αλλά και για όλες τις ομάδες μας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για τον Κεραυνό, αφού η Σαράτοφ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή (Αντρέα Ματσόν), ενώ για να αντιληφθεί κανείς τα μεγέθη της, έχει ενισχυθεί με τον Αμερικανό Κλαρκ, ο οποίος πέρσι έπαιζε στην Ευρωλίγκα με την Ούνιξ Καζάν!

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Τόσο στο εντός έδρας παιχνίδι, όσο και ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στη Ρωσία», μας ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Κεραυνού Άγγελος Παπαδημητρίου. Και συμπλήρωσε με τα ακόλουθα: «Ως Κεραυνός θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα και πιστεύω ότι η ομάδα μας, θα είναι πανέτοιμη για να παλέψει με στόχο το ό,τι καλύτερο δυνατό και μακριά από πολλά λόγια. Άλλωστε, επαναλαμβάνω, η Σαράτοφ, είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος». Με γεμάτη τη φαρέτρα θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλους του καλαθοσφαιριστές.

Υπενθυμίζουμε ότι το τζάμπολ του δεύτερου παιχνιδιού είναι ορισμένο ακριβώς 48 ώρες αργότερα, στην Kristall Arena, την έδρα της ρωσικής ομάδας στην πόλη Σαράτοφ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, περίπου 800 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας. Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής μας ξεπεράσει το εμπόδιο της Άφτοντορ, θα αντιμετωπίσει στις 24 και 26 Σεπτεμβρίου τη Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του καλαθοσφαιρικού Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ