aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Επιστροφή στα… θρίλερ, αλλά νίκησε και πάλι!

Κεραυνός: Επιστροφή στα… θρίλερ, αλλά νίκησε και πάλι!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν και προερχόταν από τρεις στη σειρά εντυπωσιακές νίκες, ο Κεραυνός στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κατά το οποίο αντιμετώπισε εντός, τον Απόλλωνα… επέστρεψε στα παιχνίδια-θρίλερ, μόνο όμως που κατάφερε να νικήσει και πάλι!

Έτσι, η ουσία βρίσκεται στο ότι οι ερυθροκίτρινοι θα κάνουν πρωτοχρονιά ευρισκόμενοι στο ψηλότερο σκαλοπάτι του πίνακα, τη στιγμή που η ΑΕΚ ακολουθεί στο -1 (η πρωταθλήτρια, θα περιμένει τους ερυθροκίτρινους στην έδρα της κατά την ερχόμενη αγωνιστική).

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα που προπονεί ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης έδειξε σε κάποια σημεία να είναι επηρεασμένη από την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε ειδικά κατά το τελευταίο κομμάτι του αγώνα που έγινε την Τετάρτη. Ήταν βέβαια και η δυνατή άμυνα των αντιπάλων σε αυτό το κομμάτι που έπαιξε το δικό της ρόλο και έτσι, μια προδιαγραφόμενη κάπως άνετη νίκη, μετατράπηκε σε δραματική στα τελικά στάδια.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι η ουσία είναι το ροζ φύλλο. Τώρα όμως, ακολουθεί και άλλη διακοπή στην αγωνιστική δράση λόγω πρωτοχρονιάς και Φώτων και στη συνέχεια η σκέψη όλων στον Κεραυνό θα στραφεί αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στον Κεραυνό (αλλά και στην πόλη του Ζήνωνα) γνωρίζουν ότι τυχόν νίκη για την ομάδα του Στροβόλου, θα του αποφέρει πολλαπλά οφέλη! Βαθμολογικά και όχι μόνο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ