aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Επέστρεψε και σκέφτεται τους Ρώσους!

Ως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η διπλή και δυνατή πρόβα που έκανε ο Κεραυνός στη Θεσσαλονίκη, όπου στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώθηκε εκεί, είχε αντιμετωπίσει τη Γκαζιαντέπ Τουρκίας, καθώς και την ομάδα των Τρικάλων. Οι ερυθροκίτρινοι επέτρεψαν στη βάση τους, με απολογισμό μιας νίκης (πάνω στα Τρίκαλα) και μιας ήττας (από τους Τούρκους) και πλέον, η προσοχή όλων στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο, στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Ρωσική Σαράτοφ, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (19/09, 18:00) στο «Κ. Παπαέλληνας».

Είναι το πρώτο, μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για την προκριματική φάση των ομίλων στο Champions League. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του Κεραυνού, που κατά την καλοκαιρινή περίοδο… χωρίς υπερβολή, ενισχύθηκε σαν «αστακός»! Τη στιγμή που επικρατεί ικανοποίηση, μέσα από τα όσα μάθαμε, για την παρουσία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει και πλήρης επίγνωση των δυσκολιών που θα βρει απέναντι στη Ρωσική ομάδα ο Κεραυνός, όχι μόνο την Τρίτη, αλλά πιο πολύ στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Ρωσία.

Βέβαια, όσο θα ζυγώνει η μέρα της πρώτης αναμέτρησης, θα βγαίνουν και περισσότερες πληροφορίες προς τα έξω, για το πώς προετοιμάζεται ο Κεραυνός. Το σίγουρο όμως είναι ότι τόσο οι ιθύνοντες της ομάδας, όσο και οι προπονητές μαζί με τους παίκτες, περιμένουν αρκετό κόσμο την Τρίτη, για να συμπαρασταθεί στην ομάδα, στην πολύ δύσκολη προσπάθεια που καλείται να κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ