aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ενθουσιασμός στις πρώτες προπονήσεις

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας, ενόψει της πολύ δύσκολης χρονιάς που περιμένει τον Κεραυνό κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται οι ερυθροκίτρινοι. Οι προπονήσεις διεξάγονται στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας», έδρα των πρωταθλητών και από τη Δευτέρα, η ομάδα θα είναι πλήρης. Αυτό καθώς στους ρυθμούς, θα μπουν οι Γιώργος Νεοφύτου (που είχε πάρει άδεια μιας βδομάδας, από τον προπονητή του, Χριστόφορο Λειβαδιώτη) και Ντέιβις.

Με την έλευση των δυο αυτών παικτών, η ομάδα θα είναι πλέον πλήρης και επομένως, ο Λειβαδιώτης, θα μπορέσει να εφαρμόσει πλήρως τα πλάνα προπονήσεων, όσον αφορά τα αρχικά τους στάδια. Μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τη Σαράτοφ, η ομάδα θα προπονείται στο «Κώστας Παπαέλληνας», με μόνη εξαίρεση, τη διήμερη μετάβαση στη Θεσσαλονίκη για δυο φιλικά παιχνίδια, σε πλαίσιο διεθνούς τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική συμπρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει την Τουρκική Γκαζιαντέπ και τα Τρίκαλα (12 και 13 Σεπτεμβρίου).

Είχαμε επικοινωνία με τον προπονητή του Κεραυνού, Χριστόφορο Λειβαδιώτη που μας ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τη μέχρι τώρα προετοιμασία: «Το πιο ευχάριστο, είναι ότι στις τάξεις της ομάδας, επικρατεί ενθουσιασμός και αυτό παρά τη σκληρή δουλειά που αρχίσαμε από την πρώτη προπόνηση. Αυτός ο ενθουσιασμός, σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που υπάρχει για μιαν επιτυχημένη χρονιά, είναι τα βασικότερα μας όπλα, στη δύσκολη προσπάθεια που μας περιμένει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ