aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Τέιλορ

Κεραυνός: Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Τέιλορ

Έκλεισε το ρόστερ με την απόκτηση του Βέρνον Τέιλορ ο Κεραυνός. Οι πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την απόκτηση του 32χρονου Αμερικάνου, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Χριστόφορου Λειβαδιώτη για τον αντικαταστάτη του Γουέλς Τσάνελς.

Πρόκειται για ποιοτικό καλαθοσφαιριστή, ο οποίος είναι ύψους 1.92 και αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας . Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην ολλανδική Ντε Μπος, με την οποία κατέγραψε 16.1 πόντους, 4.8 ασίστ και 4.7 ριμπάουντ μέσον όρο σε 21 αγώνες. Την ίδια σεζόν έπαιξε και στην πολωνίκη Τρεφίλ, εκεί όπου είχε 12.9 πόντους, 3.5 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ μέσον όρο σε 14 αγωνιστικές.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης μαζί με τους συνεργάτες του ολοκλήρωσαν και την τελευταία εκκρεμότητα στο ρόστερ του Κεραυνού ενόψει της νέας σεζόν. Υπενθυμίζουμε, πως ο Κεραυνός θα αρχίσει την σεζόν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μπάκεν Μπέαρς (17-20 Σεμπτεμβρίου και 26-29 Σεμπεμβρίου).

Το ρόστερ του Κεραυνού ενόψει της νέας σεζόν: Σάιμον Μιχαήλ, Άρης Κορωνίδης, Γιώργος Θεοχαρίδης, Άντονι Κινγκ, Νίκος Στυλιανού, Αντρέας Παφίτης, Νικόλας Παπαδημητρίου, Μοχάμεντ Αμπουκάρ, Κένι Μπάρκερ, Τζέικ Ο’ Μπράιαν, Βέρνον Τέιλορ, Τζος Χάγκινς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ