aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Έφθασε η ώρα τέλους… ανομβρίας;

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί ο Κεραυνός να αποτελεί την πιο σταθερή αξία στην κυπριακή καλαθόσφαιρα στην τελευταία 20ετία, αλλά αυτή η… ανομβρία, δηλαδή αποχής από τα τρόπαια  σίγουρα είναι κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τους ερυθροκίτρινους.

Άραγε έφθασε η ώρα που αυτό, θα λάβει τέλος; Η αλήθεια είναι ότι ο Κεραυνός ήταν η ομάδα που έπεισε περισσότερο από κάθε άλλη, μέσα από την πορεία που πραγματοποίησε στην κανονική περίοδο και δικαιότατα τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Αυτό, όμως συνέβη και άλλες φορές, αλλά στις τελικές φάσεις πανηγύριζε… άλλη ομάδα. Τώρα, ο Κεραυνός έχει μπροστά του την ημιτελική φάση του κυπέλλου και στην ημιτελική φάση, θα έχει να αντιμετωπίσει την ενθουσιώδη ομάδα της Ένωσης. Όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης, κάποιοι γνωμάτευσαν ότι ο Κεραυνός είναι το φαβορί, μόνο όμως που δεν το λέει κανείς κατάφατσα στον Χριστόφορο Λειβαδιώτη.

Ο Κύπριος τεχνικός προετοιμάζει τους παίκτες του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (24/03) επισημαίνοντας σε αυτούς, ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί μόνο έτσι ο Κεραυνός θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ