aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Διπλό «μπαμ» μεγάλου… ύψους!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως το λέει ο τίτλος! Με διπλή κίνηση… ματ ο Κεραυνός, όχι μόνο έκλεισε τις δύο θέσεις της ρακέτας, αλλά με αυτές ολοκλήρωσε και το ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστούν στη νέα σεζόν.

Οι Μοχάμεντ Αμπουκάρ και Τερέλ Παρκς είναι οι δυο παίκτες που έστειλαν υπογραμμένα τα συμβόλαια τους και πλέον όλοι στον Κεραυνό (διοικούντες, προπονητικό τιμ) θα κάνουν ήσυχα τις διακοπές τους, αφού τελείωσαν με τα ζητήματα ενίσχυσης του ρόστερ.

Ποια, όμως είναι τα δύο νέα αποκτήματα;

Ο Μοχάμεντ Αμπουκάρ, 32 ετών, ύψους 2.08. αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ-φόργουοντ και του σέντερ και πρόκειται για μιαν πραγματικά πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Κεραυνού, κάτι που μαρτυρείται από τα μέχρι τώρα δεδομένα του. Καριέρα σε Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία. Κατέκτησε πέντε φορές τον τίτλο καλύτερου παίκτη στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκε, όπως και ισάριθμους τίτλους!

Brandon-HeathΤην περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στο Κόσσοβο και συγκεκριμένα στη Σίγκαλ-Πρίστινα, κάτω από την καθοδήγηση του Αντώνη Κωνσταντινίδη. Με αυτό… αποκαλύπτουμε και την πηγή των συστάσεων που πήρε ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης για να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπουκάρ.

Ο Τερέλ Παρκς, 26 ετών, ύψους 2,04 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Στον Κεραυνό, θυμούνται ότι είχαν ξαναφέρει αυτόν τον παίκτη, όταν ξεκινούσε η αγωνιστική περίοδος 2013-2014. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός κατά την προετοιμασία, τον ανάγκασε να αποχωρήσει, αλλά τώρα χαίρει άκρας υγείας. Κάτι που αποδεικνύεται από τα πολύ καλά στατιστικά που παρουσίασε στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας κατά τη χρονιά που πέρασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ