aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Δεν λέει να επαναπαυθεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το… τρένο του Κεραυνού Στροβόλου δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, το περασμένο Σάββατο πέρασε ως γνωστόν νικηφόρα και από το Λευκόθεο, όπου για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν νίκησε τον «αιώνιο αντίπαλο», ΑΠΟΕΛ (70-64).

Έτσι, μετά και από το πέρας της 13ης αγωνιστικής, κράτησε την απόσταση των τριών βαθμών που τον χωρίζει από τη 2η ΑΕΚ. Βέβαια εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ουσιαστική απόσταση, είναι στο +4 καθότι ο Κεραυνός ήδη νίκησε τρεις φορές τους πρασινοκίτρινους. Η πρωτιά, όσον αφορά στην κανονική περίοδο, είναι πλέον δεδομένη, αν και η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος έχει ακόμη δρόμο. Όμως, ποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαθεί η πρωτιά για τους ερυθροκίτρινους; Μάλλον κανείς, για να είμαστε ρεαλιστές…

Ξέχωρα από όλα αυτά, για τον Κεραυνό υπήρξε ένα ακόμη θετικό στοιχείο, όμοιο με το προηγούμενο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΕΛ κάλυψε μια μεγάλη διαφορά 23 πόντων, ισοφάρισε (από 25-48 σε 61-61), όμως, στα κρίσιμα τελικά στάδια, οι παίκτες του Λειβαδιώτη βρήκαν τις ψυχικές δυνάμεις για να ανακτήσουν το προβάδισμα και στο τέλος να πάρουν το ροζ φύλλο. Υπενθυμίζουμε ότι και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά πάλι ο Κεραυνός τα κατάφερε.

Καταληκτικά, θα λέγαμε ότι η προηγούμενη παράγραφος, μάλλον περιέχει το μεγάλο μυστικό του (μέχρι στιγμής) φετινού Κεραυνού, που δεν είναι άλλο από τη θετική ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ