aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Δείπνο αποχαιρετισμού με μήνυμα παραμονής στον Αμπουκάρ!

Κεραυνός: Δείπνο αποχαιρετισμού με μήνυμα παραμονής στον Αμπουκάρ!

Ο Μο Αμπουκάρ τραυματίσθηκε και δεν μπορεί να βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν την ομάδα του Κεραυνού. Έτσι οι περσινοί νταμπλούχοι αποφάσισαν να παραθέσουν δείπνο αποχαιρετισμού σε έναν από τους πιο πετυχημένους Αμερικάνους που ήλθαν ποτέ στους ερυθροκίτρινους.

Μάλιστα στο γραφείο Τύπου φιλοξενούνται δηλώσεις τόσο από τον προπονητής της ομάδας, Χριστόφορο Λειβαδιώτη αλλά και τον μάνατζερ του Κεραυνού, Άγγελο Παπαδημητρίου, οι οποίοι «έσταξαν μέλι» στο όνομα του και υπογράμμισαν πως ο Αμπουκάρ ίσως επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

Αρχικά μίλησε ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης και είπε: «Ο Μο ήταν ένας παίκτης που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα να επανέλθει τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες. Ήταν ένας πραγματικός ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Συνδέθηκε πάρα πολύ με την ομάδα και πολλές φορές αγωνίστηκε με τραυματισμούς. Είναι ένας ιδιαίτερος αλλά και χαρισματικός καλαθοσφαιριστής. Του άρεσαν οι προκλήσεις και στα δύσκολα ήθελε να πάρει ο ίδιος την ευθύνη. Είχε ένα ιδιαίτερο στιλ παιγνιδιού και το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει τους συμπαίκτες βοήθησε την ομάδα να υποστηρίξει το παιχνίδι του. Το γεγονός ότι παρέμεινε στο σύλλογο για τέσσερις χρονιές λέει πολλά. Είμαι σίγουρος γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του ότι θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει δυνατός και υγιής πίσω στα γήπεδα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Άγγελος Παπαδημητρίου: «Ο Μο είναι ένας αθλητής κόσμημα για την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Η συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τεράστια. Τον διέκρινε επαγγελματικότητα , απαράμιλλο ήθος και πάθος για την καλαθόσφαιρα. Δεν δίστασε να αγωνιστεί ακόμη και τραυματίας μόνο και μόνο για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει αγώνες κρίσιμους για την επίτευξη των στόχων της. Πολύ αγαπητός από τους συμπαίκτες του, την προπονητική ομάδα, το συμβούλιο και τους φιλάθλους. Παρ’ όλες τις ατυχίες με τους τραυματισμούς που είχε, πάντα έβρισκε τη δύναμη να τους ξεπερνάει και να επανέρχεται πιο δυνατός. Προσωπικά του εύχομαι να  έχει ταχεία ανάρρωση, γρήγορα πάλι στα γήπεδα και γιατί όχι ξανά μαζί μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ