aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κεραυνός: Ανεβάζει ρυθμούς (pic)

Οι προπονήσεις στον Κεραυνό συνεχίζονται σε ψηλές εντάσεις με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη να έχει πλέον όλο το βασικό του κορμό, αφού έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις και οι 5 ξένοι καλαθοσφαιριστές.

O Τέρελ Παρκς βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Κύπρο ωστόσο από τη Δευτέρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω διαστρέμματος ενώ οι νεοαποκτηθέντες Μοχάμεντ Αμπουκάρ, Νέιτ Μπας, όπως επίσης και «παλιοσειρές» Κεν Μπάρκερ και Ρόναντ Ρος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις.

Σήμερα, Τετάρτη 21/09, επέστρεψαν και οι τρεις διεθνείς Κύπριοι της ομάδας με τους δύο εξ αυτών, Μιχαήλ και Στυλιανού, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ελέω μικρόν τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι της Κύπρου με την Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας ακολουθούν και οι νεαροί καλαθοσφαιριστές των U18 αφού είναι γνωστό ότι ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης βάζει τις βάσεις για τον νέο Κεραυνό, δίνοντας έμφαση και στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές με σκοπό στο μέλλον η ομάδα να στηρίζεται και στα δικά της παιδιά.

keravnos2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ