aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: Αναμονή για Στυλιανού, ψάξιμο για τρεις ξένους

Κεραυνός: Αναμονή για Στυλιανού, ψάξιμο για τρεις ξένους

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μπορεί ο Νίκος Στυλιανού να έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Κεραυνό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως το όλο θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά.

Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 27χρονος άσος υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει ότι, αν μέχρι τις 10 Ιουλίου δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, θα μπορεί να αποχωρήσει.

Αυτό βέβαια, σε περίπτωση που η πλευρά του παίκτη κρίνει ότι θα είναι πιο συμφέρουσα σε σχέση με αυτήν που δέχθηκε από τους ερυθροκίτρινους.

Οπόταν, στον Κεραυνό αναμένουν μέχρι εκείνη τη μέρα για να κλείσει οριστικά το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά για την ομάδα τους. Πάντως, η ομάδα του Στροβόλου επιθυμεί την παραμονή του Κύπριου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος βοήθησε στα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα άλλα ζητήματα, που είναι ανοικτά, αφορούν τρεις θέσεις, όλες εντός της ρακέτας. Δηλαδή του πάουερ-φόργουοντ και του σέντερ. Συγκεκριμένα, οι ερυθροκίτρινοι αναζητούν έναν πάουερ-φόργουοντ, έναν σέντερ και ακόμη έναν που να μπορεί να βοηθήσει και από τις δύο θέσεις.

Οι παίκτες αυτοί θα προέρχονται από την ξένη αγορά, με τους ανθρώπους του Κεραυνού να υπολογίζουν (αν όλα πάνε καλά, συν το ότι το θέμα Στυλιανού θα κλείσει θετικά) ότι και τα τρία αυτά θέματα θα κλείσουν περί τα τέλη Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ