aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚεκλεισμένων των θυρών οι δύο επόμενοι φιλικοί αγώνες της Κύπρου

Κεκλεισμένων των θυρών οι δύο επόμενοι φιλικοί αγώνες της Κύπρου

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής Ανδρών της Κύπρου και του Κοσσόβου, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία.

Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους, ενώ θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση του παιχνιδιού μέσα από την στατιστική υπηρεσία στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Το παιχνίδι κόντρα στο Κόσσοβο θα είναι το προτελευταίο της Εθνικής Κύπρου πριν το ταξίδι της στο Βέλγιο για τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Η τελευταία φιλική αναμέτρηση της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (25/8) κόντρα στην Εθνική Κατάρ, η οποία επίσης θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για το κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ