aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚαταγγέλει ο Κεραυνός: «Ανύπαρκτη προστασία και ρίψη φωτοβολίδας στον πάγκο»

Καταγγέλει ο Κεραυνός: «Ανύπαρκτη προστασία και ρίψη φωτοβολίδας στον πάγκο»

Απάντησε στην προηγούμενη ανακοίνωση της ΑΕΚ ο Κεραυνός. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ομάδα του Στροβόλου αναμένει την έκθεση του κομισάριο, ενώ καταγγέλει επίθεση προς το πρόσωπο του προέδρου και ζημιά στο αυτοκίνητο του. Κάνει λόγο παράλληλα για ανύπαρκτη προστασία των παρευρισκομένων, είσοδο περισσότερων θεατών από τους προβλεπόμενους στο γήπεδο, ρίψη φωτοβολίδας στο πάγκο, σωματική επίθεση στην διαιτησία, είσοδο παραγόντων στο γήπεδο και φραστική επίθεση στον κομισαριο.

Ο Κεραυνός παραθέτει επίσης βίντεο με την επίμαχη φάση.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού:

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Αναμένουμε την έκθεση του κομισαριου για τον χθεσινό αγώνα όπως και οποιοδήποτε επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας ή και οποιαδήποτε άλλης επίσημης αρχής βλ. Διαιτητές.

Καταδικάζουμε μεταξύ άλλων τα χτεσινά επεισόδια προς το πρόσωπό του προέδρου, την ζημιά στο αυτοκίνητο του, την ανύπαρκτη προστασία των παρευρισκομενων, την είσοδο περισσότερων θεατών από τους προβλεπόμενους στο γήπεδο, την ρίψη φωτοβολίδας στο πάγκο της ομάδας μας, την σωματική επίθεση στην διαιτησία, την είσοδο παραγόντων στο γήπεδο και την φραστική επίθεση στον κομισαριο.

Πάμε για την τρίτη νίκη στην σειρά την Τετάρτη γράφοντας και πάλι ιστορία στο Κυπριακό μπάσκετ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021

P.s Στα πόσα βήματα εν παράβαση;;;


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ