aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚάλεσμα για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Κάλεσμα για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τα μέλη του Κεραυνού Στροβόλου απευθύνει η διοίκηση των ερυθροκίτρινων για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη  29η Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο οίκημα του σωματείου.

Θέματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα είναι:

Α) Λογοδοσία εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων του παρελθόντος έτους.

Β) Έγκριση του ισολογισμού του παρελθόντος έτους συνοδευόμενη από έκθεση του Ελεγκτή, όπως αυτός δωρίστηκε από την προηγούμενη Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση.

Γ) Έγκριση Προϋπολογισμού για το επόμενο έτος.

Δ) Διορισμός Ελεγκτή για τον έλεγχο του ισολογισμού του επομένου έτους.

Ε) Απαλλαγή ή όχι της κατ’ έτος ευθύνης του Διοικητικού Συμβουλίου ή τους αποχωρούντες από αυτό ανά διετία.

Ζ) Εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Εκτός των θεμάτων που αναγράφονται στην πιο πάνω πρόσκληση της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης και τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται βάση του Καταστατικού (άρθρον 8 – παράγραφος 5) κανένα άλλο θέμα δεν θα απασχολήσει την Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση.

Μέλος του Συλλόγου που επιθυμεί να υποβάλει θέμα εις την Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση, έκτος των πιο πάνω περιλαμβανομένων στην ημερήσια διάταξη, πρέπει να το υποβάλει γραπτώς προς τον Γενικό Γραμματέα, το αργότερο πέντε (5) μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης, οπότε και ο Γενικός Γραμματέας οφείλει να συμπεριλάβει αυτό στην ημερήσια διάταξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ