aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΚαλαθόσφαιρα: Ψηλό το εμπόδιο αλλά πάει με φόρα η Κύπρος

Καλαθόσφαιρα: Ψηλό το εμπόδιο αλλά πάει με φόρα η Κύπρος

Απέναντι στην Πορτογαλία θα τεθεί σήμερα αντιμέτωπη η Κύπρος, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προ-προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 16:00, θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.

Κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, η οποία μαζί με τη Λευκορωσία ήδη εξασφάλισαν πρόκριση για την επόμενη φάση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ολοκληρώσει θετικά τον κύκλο των αγώνων της συγκεκριμένης φάσης. Η Εθνική μας, που είναι το αουτσάιντερ, πάει με φόρα απέναντι στην Πορτογαλία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αλβανίας το βράδυ της Πέμπτης. Θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της, έχοντας καλή ψυχολογία, και να κυνηγήσει την έκπληξη.

Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ