aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Καλαθόσφαιρα: Αμφίρροπο παιχνίδι στον Στρόβολο

Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας Ανδρών, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Η δράση θα ξεκινήσει σήμερα με ένα παιχνίδι και θα συνεχιστεί την Κυριακή με άλλους τρεις αγώνες. Ρεπό έχει ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη… στροφή του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00 στον Στρόβολο, όπου ο Κεραυνός φιλοξενεί την ΕΑΣ Ομόνοια στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας». Οι ερυθροκίτρινοι προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα και θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους, σε αντίθεση με τους πράσινους που θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο Κεραυνός σε εννέα παιχνίδια έχει απολογισμό επτά νίκες και δύο ήττες, ενώ η Ομόνοια έχοντας δώσει ισάριθμους αγώνες μετρά τρεις νίκες και έξι ήττες. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και την Ομόνοια θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 7HD.
Αύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες Απόλλων Century 21-ΑΠΟΠ στο «Απόλλων Αρένα» Remedica ΕΝΠ-ΑΕΛ στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» (live Streaming YouTube) και Πετρολίνα ΑΕΚ-ΕΘΑ στο «Κίτιον» (live Streaming CBF TV). Τα δύο πρώτα παιχνίδια αρχίζουν στις 17:00 και το τρίτο στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ