aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League έχει αρχίσει, με τις επτά ομάδες που θα απαρτίζουν τη μεγάλη κατηγορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας, να μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους. Θυμίζουμε πως η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί από τις 13-16 Οκτωβρίου, με αναμετρήσεις που αναμένεται να είναι εκπληκτικές.

Το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Πετρολίνα ΑΕΚ και του Κεραυνού. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί μεταξύ τους στο ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών, όπου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη (79-78) και κατέκτησε τον τίτλο. Εντυπωσιακές ήταν και οι περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, που είχαν τεθεί αντιμέτωπες τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό κυπέλλου.

Παράλληλα θα διεξαχθούν δύο ακόμα δυνατά παιχνίδια. Η ΕΘΑ θα υποδεχτεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την ΕΝΠ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο τον Απόλλωνα. Ρεπό θα έχει ο ΑΠΟΠ Πάφου, η νέα ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στην ιστορία της στα «σαλόνια» της κυπριακής καλαθόσφαιρας στην 2η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί από τις 20-23 Σεπτεμβρίου.

Η αύξηση των ομάδων σε επτά κατά τη φετινή περίοδο είναι ένα αρκετά θετικό στοιχείο για την ΟΠΑΠ Basket League, στην οποία αναμένουμε να δούμε συναρπαστικές αναμετρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ