aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κ-18: Εργομετρικά και μετά προπονήσεις

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στη διαδικασία προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις που θα έχουν στα Σκόπια μπήκαν από την Παρασκευή οι νεαροί διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας κάτω των 18 χρόνων. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές και θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Μάριου Αργυρού.

Η Εθνική, έχει να μεταβεί στα Σκόπια, εκεί όπου θα δώσει τους αγώνες για τον όμιλο όπου μετέχει, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας. Στην πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της διοργανώτριας, της Ιρλανδίας, της Βουλγαρίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας.

Τόσο για την προετοιμασία, όσο και για την προσπάθεια που θα γίνει στα Σκόπια, μιλήσαμε με τον Μάριο Αργυρού. «Οι προπονήσεις θα είναι διπλές και μέσα από αυτές, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά, ούτως ώστε οι νεαροί μας να είναι πανέτοιμοι. Προσπαθούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια, για σκοπούς μονταρίσματος», το σχόλιο του.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στους αγώνες στα Σκόπια, είμαστε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, βάση του τι γνωρίζουμε για τους αντιπάλους μας. Έχουμε, όμως, τις δυνατότητες για να πετύχουμε το ότι καλύτερο δυνατό, αν και από τα παιδιά μας, λείπουν οι παραστάσεις από τέτοιου είδους παιχνίδια».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι από τον όμιλο μας, οι Ουγγαρία και Πολωνία έχουν υποβιβασθεί στη 2η κατηγορία, άρα αυτόματα πρόκειται για δυο δυνατές ομάδες. Δυνατά επίσης είναι τα συγκροτήματα της διοργανώτριας, καθώς και της Βουλγαρίας (που στοχεύει στην πρώτη θέση). Από τον κάθε όμιλο προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ