aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κ-16: Ζήνωνας και Όλυμπος στον τελικό

Στον τελικό του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Κ16 προκρίθηκαν ο Ζήνωνας και ο Όλυμπος Αγλαντζιάς (φωτό), που επικράτησαν των ΑΕΛ και Αστέρα Μέσα Γειτονιάς αντίστοιχα στην ημιτελική φάση.

Ο Ζήνωνας ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια της ΑΕΛ. Στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του νίκησε με 54-42 και με 46-41 στον επαναληπτικό της Λεμεσού.

Όσον αφορά στον Όλυμπο Αγλαντζιάς, επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 69-55 του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, με τους τελευταίους να φεύγουν νικητές από τον δεύτερο αγώνα της σειράς που έγινε στη Λεμεσό, με τελικό σκορ 69-50. Στον τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, ο Όλυμπος επικράτησε με 50-46 και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Ζήνωνα και Όλυμπου Αγλαντζιάς για την τελική φάση έχει οριστεί την Κυριακή και θα είναι στην έδρα του Ζήνωνα, και ο δεύτερος τελικός της σειράς θα διεξαχθεί στην έδρα του Όλυμπου, την 1η Ιουνίου. Η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ