aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΉττα για τον Κεραυνό, μια δεύτερη ευκαιρία στη Δανία

Ήττα για τον Κεραυνό, μια δεύτερη ευκαιρία στη Δανία

Την ήττα από τη δανέζικη Μπάκεν Μπέαρς με 95-86 γνώρισε ο Κεραυνός, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» για την 1η αγωνιστική, της πρώτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ.

Ο Κεραυνός ήταν άτυχος, αφού κληρώθηκε με μία ισχυρή ομάδα, που έχει ως στόχο την καλή ευρωπαϊκή πορεία στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πλέον, η κυπριακή ομάδα θα προσπαθήσει να ανατρέψει τη διαφορά στο σκορ στον επαναληπτικό που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στη Δανία, για να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Στροβολιωτών, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, ο Κεραυνός θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μέσα στη Δανία, μετά το χθεσινό -9, διαφορά που μπορεί καλυφθεί: «Συγχαρητήρια στην αντίπαλό μας για τη νίκη της. Η δική μας ομάδα, παρουσίασε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε αρκετές μάχες, αλλά στο δεύτερο, παλέψαμε, αλλά ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε μια διαφορά 20 πόντων, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού και θα πάμε στη Δανία για να παλέψουμε το παιχνίδι».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-28, 32-52, 63-72, 86-95

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Αμπουκάρ 12, Χάγκινς 21 (5), Στυλιανού 3 (1), Τέιλορ 13 (3), Θεοχαρίδης 3 (1), Κινγκ 18, Μιχαήλ, Ο’Μπράιαν 4, Ρόρι 12 (2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ