aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η υπόκλιση του Ματσόν στον Λειβαδιώτη!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης βρίσκεται μόλις στον τρίτο του χρόνο όσον αφορά στην καριέρα του ως πρώτου προπονητή, τη στιγμή που ο Ιταλός συνάδελφός του Αντρέα Ματσόν όχι μόνο θητεύει για πολύ περισσότερα χρόνια, αλλά είναι και ένα από τα κορυφαία ονόματα στον ιταλικό καλαθοσφαιρικό χώρο.

Ως γνωστόν, ο Ιταλός προπονητής είναι αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα στη Σαράτοφ, τη ρωσική ομάδα που στις λεπτομέρειες και έχοντας την τύχη με το μέρος της, απέκλεισε τον Κεραυνό από τον 2ο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League!

Όμως, με το που τελείωσε ο επαναληπτικός στη Ρωσία, ο Αντρέα Ματσόν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του συναδέλφου του, μη ξεχνώντας μάλιστα ότι η δική του ομάδα ήταν πιο έτοιμη. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Κεραυνός είχε μόλις δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πριν τα ματς με τους Ρώσους.

Σίγουρα, τα κολακευτικά λόγια του Αντρέα Ματσόν είναι τιμητικά για τον νεαρό Κύπριο τεχνικό, αλλά και για την κυπριακή καλαθόσφαιρα γενικότερα. Για τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη μια τέτοια αναγνώριση αποτελεί ώθηση για να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που ήδη επιτελεί στον Κεραυνό, ο οποίος θα περιμένει τους ομίλους στο Europa Cup, όπου θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ