aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Θεολόγου αποχαιρέτησε τον Κεραυνό

Με συγκινητικό μήνυμα μέσω του Facebook, η Σόφια Θεολόγου αποχαιρέτησε τον Κεραυνό και έδειξε πρόθυμη να μείνει κοντά στο άθλημα που αγαπάει. Η Κύπρια σέντερ ευχαρίστησε την ομάδα του Στροβόλου αλλά και προσωπικά τον Πάρη Παπαέλληνα για τα έξι χρόνια συνεργασίας τους.

Αναλυτικά:

«Δεν περίμενα ότι θα μου ήταν τόσο δύσκολο έστω και από εδώ, να ανακοινώσω την απόσυρση μου για φέτος από το πρωτάθλημα και την ομάδα του Κεραυνού για προσωπικούς λόγους.

Ερχόμενη πίσω από την ομάδα του Παναθηναϊκού, επιλογή μου χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν ο Κεραυνός. Σοβαρή ομάδα, σε όλα, σε οργάνωση , σε εγκαταστάσεις, το περιβάλλον και τα άτομα που την απάρτιζαν. Μας πήρε λίγο καιρό να βρούμε το δικό μας αστέρι αλλά άξιζε το κόπο. Τρία χρόνια σερί treble crown σαρώνοντας τα πάντα, δημιουργώντας μαζί με τις συμπαίκτριες μου μια οικογένεια και ένα περιβάλλον σεβασμού.

Όμως όπως ξέρουμε όλοι, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και όταν έρθει αυτή η στιγμή που νιώθεις ότι ένας κύκλος κλείνει το μόνο που απομένει είναι να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά για τα όσα έχεις προσφέρει μέχρι τώρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τις συμπαίκτριες μου για όλα αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε , τα γέλια, τα δάκρυα, τις συγκινήσεις και τους τίτλους. Τίποτα δεν σβήνει της όμορφες αναμνήσεις και τις φιλίες που δημιουργείς.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ίδια την ομάδα του Κεραυνού και τον πρόεδρο κ. Παπαέλληνα για την ευκαιρία που μου είχε δώσει 6 χρόνια πριν.

Θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού και να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη της καλαθόσφαιρας και ειδικά στο γυναικείο.

Γνωρίζοντας ότι φέτος θα φιλοξενηθούν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες της Εθνικής ομάδας Γυναικών να ξέρετε ότι θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα με όποιο τρόπο μου ζητηθεί γιατί αξίζει την στήριξη όλων αυτή η προσπάθεια που γίνεται για την προώθηση της γυναικείας καλαθόσφαιρας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και θα είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των κοριτσιών.

Δεν λέμε “αντίο”, αλλά “εις το επανιδείν”»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ