aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Κυπριακή καλαθόσφαιρα στην Ολυμπιακή ημέρα

Η Κυπριακή καλαθόσφαιρα στην Ολυμπιακή ημέρα

Το παρών της στους εορτασμούς για την Ολυμπιακή Ημέρα έδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.  Η εκδήλωση έλαβε χώρο στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου, και είχε συνδιοργανωθεί από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή μαζί με τον Δήμο Στροβόλου, με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, με μικρούς και μεγάλους να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διάφορα αθλήματα.

Ένα εξ αυτών ήταν φυσικά και η καλαθόσφαιρα, την οποία αντιπροσώπευσαν μέλη σχεδόν όλων των Εθνικών Ομάδων της Κύπρου. Την παράσταση έκλεψαν οι δύο διεθνείς καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ και Άντονι Κινγκ.

Οι δύο διεθνείς άσοι μίλησαν, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν δώρα στα παιδιά, ενώ στην συνέχεια δημιούργησαν τις δικές τους ομάδες μαζί με τα μικρά παιδιά, παίζοντας μπάσκετ μαζί τους για αρκετή ώρα.

Όλοι οι μικροί φίλοι της καλαθόσφαιρας που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά του  αθλήματος, από τους δύο διεθνείς καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ