aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ καλαθοσφαιρική Ανόρθωση… αναγεννιέται για τα καλά!

Η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση… αναγεννιέται για τα καλά!

TOY ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του ο Φοίνικας. Αυτό είναι το σύμβολο της Ανόρθωσης, με τους χιλιάδες οπαδούς που την κρατάνε ολοζώντανη παρά τα 42 χρόνια προσφυγιάς.

Πέρσι το καλοκαίρι, ήταν με χαρά που οι φίλοι της «Κυρίας» μάθαιναν ότι η καλαθόσφαιρα αναβιώνει (αναγεννιέται όπως ο Φοίνικας) στις τάξεις του προσφυγικού σωματείου, έστω και στα τμήματα υποδομής. Μεγαλύτερη η χαρά, όταν είδαν τα λόγια να μετουσιώνονται σε πράξεις!

Ε, δεν θα είναι ακόμη πιο μεγάλη τώρα, που η Ανόρθωση θα βρεθεί σε ένα από τα επίκεντρα της επικαιρότητας για ένα δεκαήμερο; Πρόκειται για τη διοργάνωση του πρώτου Basketball Development Clinic, που τελεί υπό την ευθύνη των γαλανόλευκων και που θα διαρκέσει από την πρώτη Ιουλίου μέχρι και τις 10 του ίδιου μήνα.

Σημαντικές οι παρουσίες σε αυτήν την εκδήλωση (της οποίας τα μέρη, έχουν ήδη ανακοινωθεί). Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Πρωτέα Βούλας. Παρών και ο προπονητής Μάνος Μανουσέλης, παρών και ο πόιντ-γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Παναγιώτης Φασούλας! Η θρυλική «αράχνη» της ελληνικής καλαθόσφαιρας, ένας από τους ζωντανούς θρύλους του αθλήματος στην Ελλάδα, που φυσικά θα ξεχωρίζει και από το 2.13 μπόι του!

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για την Ανόρθωση; Δεν μπορούσαμε να μη ψάξουμε το… θέμα και αυτό που μάθαμε, το παραθέτουμε όπως μας ειπώθηκε. Να είμαστε σε αναμονή, γιατί προσεχώς η Ανόρθωση σκοπεύει να επεκτείνει την καλαθοσφαιρική της δράση, πέραν από τις υποδομές!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ