aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η Ένωση θα είναι πανέτοιμη»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήταν απλά, το πρώτο ανακοινωθέν εκείνο που είχε πρόσφατα γνωστοποιηθεί, όσον αφορά στην προσπάθεια ενίσχυσης της Ένωσης από την ξένη αγορά. Τη στιγμή που εδώ και λίγο καιρό, ήταν γνωστό ότι οι βυσσινί, θα εξαντλήσουν το δικαίωμα απόκτησης ξένων παικτών, δηλαδή θα ενισχυθούν με όσους δικαιούται (πέντε), οι πληροφορίες από το Παραλίμνι αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται όπως εντός των προσεχών 24ώρων, να κλείσουν όλοι οι ξένοι, που ήδη έχουν εντοπιστεί.

Επομένως, η αναμονή είναι απόλυτα δικαιολογημένη στο Παραλίμνι και όχι μόνο εκεί, αφού όλοι ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τι ξένους φέρνουν οι αντίπαλοι τους. Από εκεί και πέρα όμως, τη στιγμή που και ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος περιμένει, ανεβάζει τους ρυθμούς των προπονήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Επικοινωνήσαμε με τον νεαρό τεχνικό ο οποίος μας ανέφερε τα εξής για τη δουλειά που γίνεται στο Παραλίμνι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες και αυτό, παρά το ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη πλήρης μιας και αναμένουμε την έλευση των ξένων, που θα αποκτηθούν. Όταν θα γίνει και αυτό, τότε οι προπονήσεις, μοιραία θα αλλάξουν μορφή και πιστεύω ότι μέχρι τη μέρα που θα ξεκινήσει το ερχόμενο πρωτάθλημα, η Ένωση θα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει αυτό που θα της αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ