aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΗ Μπαρτσελόνα προστέθηκε στη λίστα αυτών που θέλουν τον Κέβιν Πάντερ

Η Μπαρτσελόνα προστέθηκε στη λίστα αυτών που θέλουν τον Κέβιν Πάντερ

Το συμβόλαιο του Κέβιν Πάντερ με την Παρτίζαν ολοκληρώνεται, γεγονός που έχει ανοίξει την όρεξη στις ομάδες της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν καταγραφεί εδώ κι αρκετό καιρό ως ενδιαφερόμενοι για τον 30χρονο γκαρντ, πέραν φυσικά της Παρτίζαν που θέλει να τον κρατήσει κοντά της.

Εσχάτως, ακόμη ένας σύλλογος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Λαυρίου. Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Αλεσάντρο Μάγκι, δημοσιογράφος από την Ιταλία, ο οποίος με τιτίβισμά του ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα είναι επίσης στο κόλπο για την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ.

Τίποτα βέβαια δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού η πλευρά του 30χρονου γκαρντ έχει καταστήσει σαφές πως θα μπει σε διαδικασία συζήτησης/διαπραγμάτευσης μετά από την ολοκλήρωση της ABA Liga, την οποία διεκδικεί η Παρτίζαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ