aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γιώργος Αναστασιάδης: Κάνει σκέψεις αποχώρησης

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σκέφτεται ο Γιώργος Αναστασιάδης. Για το ποιος είναι ο άλλοτε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν χρειάζεται να πει κανείς και πολλά.

Κουβαλά στις πλάτες του μια πλούσια καριέρα, που άρχισε από την ΕΝΑΔ, συνεχίστηκε για εννέα χρόνια στον Κεραυνό, μετά στον ΑΠΟΕΛ, ακολούθως στην ΕΘΑ, επάνοδο στην ΕΝΑΔ και μια νέα επάνοδος στην ΕΘΑ (όπου αγωνίστηκε στη φετινή σεζόν).

Μάλιστα, ο Γιώργος Αναστασιάδης κατάφερε να κάνει κάτι στην καριέρα του που ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει. Σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίστηκε, πάντα έφευγε σαν φίλος φορώντας και τις «δάφνες του θαυμασμού» και της παραδοχής από τον κάθε αντίπαλο! Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κανείς δεν θα ήθελε να δει αυτόν τον παίκτη να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Μιλήσαμε με τον ίδιο για το τι προσανατολίζεται να πράξει και ιδού η απάντησή του: «Δεν είμαι εγώ που θα πάρω αυτήν την απόφαση, αλλά ο χρόνος. Όπως συμβαίνει για όλους. Σκέφτομαι λοιπόν, τώρα που μπαίνω στα 39, να αποχωρήσω, αλλά αυτό δεν είναι κάτι το απόλυτα οριστικό. Μέσα στο προσεχές διάστημα θα πάρω την οριστική μου απόφαση για το αν θα είμαι στα γήπεδα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση από τη στιγμή που τα γήπεδα της καλαθόσφαιρας έγιναν το δεύτερό μου σπίτι»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ