aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Γιώργος Αναστασιάδης: «Φεύγω γεμάτος» (pics)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η αποχώρηση του Γιώργου Αναστασιάδη από την ενεργό δράση είναι πλέον γεγονός, όσο κι αν δεν αρέσει κανέναν φίλο της καλαθόσφαιρας. Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής είναι από τους ελάχιστους που φεύγοντας δεν έμαθαν τι εστί η λέξη «εχθρός» στην καλαθόσφαιρα. Έμαθε να μετράει μόνο φίλους, γιατί ήταν από αυτούς που ήξερε να κερδίζει το σεβασμό!

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», στην ανάπαυλα του αγώνα ανάμεσα στην ΕΘΑ και στον Κεραυνό για το τουρνουά «Δημητράκη Χατζηνικολάου», πραγματοποιήθηκε η τελετή απόδοσης τιμών προς το Γιώργο Αναστασιάδη. Κύριος ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της KOK, Λούης Δημητρίου, ο οποίος εξήρε την μεγάλη προσφορά του Γιώργου Αναστασιάδη στην κυπριακή καλαθόσφαιρα εκφράζοντας παράλληλα και τη λύπη του για την απόφαση που πήρε ο πρώην πλέον διεθνής καλαθοσφαιριστής.

Το σημαντικότερο όμως που ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΚ, ήταν όπως αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα το νούμερο «7», που πάντα φορούσε ο Γιώργος Αναστασιάδης! Τον μεγάλο αποχωρήσαντα άσο, τίμησαν εκτός της ΕΘΑ, η ΚΟΚ, η Εθνική ομάδα του 2009, ο ΑΠΟΕΛ, η ΕΝΑΔ, το Παραλίμνι και ο Δήμος Έγκωμης.

Το «Goal» συνομίλησε με τον Γιώργο Αναστασιάδη, ο οποίος ανέφερε τα ακόλουθα: «Νοιώθω ότι φεύγω γεμάτος, τόσο από τίτλους, διακρίσεις, αλλά κυρίως από αισθήματα ικανοποίησης για τους φίλους που έκανα στα τόσα χρόνια που αγωνίστηκα. Σε όποιαν ομάδα αγωνίστηκα, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να τη βοηθήσω να φθάνει στους στόχους της. Νοιώθω ότι έκανα το καθήκον μου όσο καλύτερα μπορούσα. Όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους. Έφθασε η ώρα της αποχώρησης μου και πλέον σειρά παίρνουν τα νέα παιδιά. Εγώ πάντα θα είμαι δίπλα τους, πάντα θα είμαι δίπλα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους με τίμησαν. Είναι μια στιγμή που θα κρατήσω για πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ