aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιώργος Αναστασιάδης: Ακόμη τον τιμάνε!

Γιώργος Αναστασιάδης: Ακόμη τον τιμάνε!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τον τιμάνε και του αξίζει! Αυτό, χωρίς καμιά περιστροφή και είναι κάτι που αφορά στον Γιώργο Αναστασιάδη. Τον μεγάλο αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση, σπουδαίο αυτόν καλαθοσφαιριστή, που πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στην πλούσια καριέρα του, όταν τελείωσε η περασμένη αγωνιστική περίοδος.

Ήταν μια απόφαση που λύπησε άπαντες τους φίλους του αθλήματος στον τόπο μας και ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο Γιώργος, όπου… πήγε άφησε μόνος φίλους, λόγω του χαρακτήρα του. Για το σκέλος αυτό, είχαμε κάνει πολλές αναφορές στο παρελθόν, αλλά δεν νοιώθουμε να είμαστε πληκτικοί, ειδικά όταν αφορά παιδιά σαν το Γιώργο Αναστασιάδη!

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, ο άλλοτε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τιμήθηκε από την ΕΑΚ με το έπαθλο ήθους! Αυτόν τον «τίτλο» είχε η απόδοση της (νέας) τιμής προς το Γιώργο Αναστασιάδη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε και μας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα, μέσα από την οποία αποδεικνύεται ότι οι προσπάθειες μου, στα τόσα χρόνια της καριέρας μου ανταμείβονται από τους ανθρώπους του αθλητισμού. Θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω για την τιμή αυτή, κάτι που με κάνει να νοιώθω ακόμη πιο γεμάτος, ακόμη και τώρα που έχω αποχωρήσει από την ενεργό δράση»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ