aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΓιάννης για τους Μπακς: «Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας»

Γιάννης για τους Μπακς: «Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας»

Οι Μιλγουόκι Μπακς διανύουν μια σεζόν η οποία ξεκίνησε με υψηλότατες προσδοκίες, όμως στην πράξη έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

Παρά το γεγονός πως πρόσθεσαν στη «φαρέτρα» τους τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, τα «ελάφια» δείχνουν μέχρι στιγμής ασταθές αγωνιστικό πρόσωπο και έλλειψη ισορροπίας στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 35-21, έχοντας ήδη απολύσει έναν προπονητή (Έιντριαν Γκρίφιν).

Μιλώντας στο «Αthletic», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέλυσε τα προβλήματα στην ομάδα που έχουν προκαλέσει αυτή την εικόνα, τόνισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη, ενώ επεσήμανε πως είναι ώρα για τους Μπακς να σταματήσουν την… αυτολύπηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσες αλλαγές, τόσοι τραυματισμοί, τόσα πολλά πράγματα. Πολλά πράγματα, σκαμπανεβάσματα. Αλλάζει, όπως είπα, το σχέδιο παιχνιδιού, η δομή, όλα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από την τεχνική ηγεσία, διαφορετική.

Ο προπονητής άλλαξε. Ο προπονητής άλλαξε ξανά. Αστέρια, άλλαξαν. Από τον Μίτνλετον που μπαινοβγαίνει. Όπως τόσα πολλά. Είναι απλά πάνω κάτω. Πάνω και κάτω. Αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα, φίλε. Αλλά πρέπει να μείνουμε μαζί, δεν μου αρέσει να θυματοποιώ τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου. Δεν είναι αυτό που είμαι.

Προσωπικά, πρέπει να συνεχίσω να πιέζω. Αν πρέπει να μιλήσω περισσότερο στις συνεδρίες όπως έκανα όλο το χρόνο, αν πρέπει να πιάσω τον πίνακα και να γράψω κάτι, θα το κάνω, γιατί δεν πρέπει να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθάνομαι ότι δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω: “Διάολε, είχα μερικές σπουδαίες ομάδες και δεν κατάφερα να ξεπεράσω τα εμπόδια”. Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας. Έχω βαρεθεί με αυτό. Πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Δεν πρόκειται να μας δοθούν πράγματα. Πρέπει να πάμε να τα πάρουμε.

Έχω παίξει με τύπους που ποτέ δεν ένιωσαν άσχημα με τον εαυτό τους. Μπήκαν, έκαναν τη δουλειά τους, πήγαν σπίτι τους, έκαναν τη δουλειά τους, πήγαν σπίτι, έκαναν τη δουλειά τους. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν το κάνουμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ