aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιανναράς: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Γιανναράς: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτης Γιανναράς, μετά το τέλος του Διεθνούς Τουρνουά που έγινε στην Λευκωσία, στο οποίο η Κύπρος πήρε την πρώτη θέση μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα σε Αλβανία, Εσθονία και Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου αναφέρθηκε στην σημασία των φιλικών αγώνων που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας ότι τα παιχνίδια αυτά θα βοηθήσουν ώστε να υπάρξει ακόμα περισσότερη βελτίωση στην ομάδα.

«Ήταν σημαντικό τουρνουά για εμάς. Τα τρία παιχνίδια μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε την ομάδα μας σε διαφορετικές συνθήκες. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η Εθνική μας ομάδα δείχνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και για εμάς υπάρχει σημείο αναφοράς που είναι η άμυνας μας. Η συνοχή των παιδιών όσο αφορά κυρίως το αμυντικό κομμάτι και η αλληλοβοήθειες που υπάρχουν», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Επίσης η ένταση που έχουμε στο παιχνίδι μας, όπως επίσης και ο αλτρουισμός στην επίθεση. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μία ομάδα και ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τα συμπεράσματα του τουρνουά θα αποτελέσουν για εμάς σημαντική βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ