aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιανναράς: «Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση»

Γιανναράς: «Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με το που τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, ο Παναγιώτης Γιανναράς, ετοίμασε… άμεσα τις βαλίτσες για Τυνησία για να αρχίσει δουλειά στη Ράντις. Τη νέα του ομάδα, με την οποία είχε συμφωνήσει από τον Ιούλιο, τη στιγμή που η συμφωνία αυτή, προνοούσε ότι πρώτα θα έπρεπε να ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με χρονική σειρά, μετά τους Λίνο Γαβριήλ και Αντώνη Κωνσταντινίδη, ο Παναγιώτης Γιανναράς γίνεται ο τρίτος Κύπριος προπονητής που θα πάει να εργασθεί σε ομάδα του εξωτερικού!

Είναι και αυτό -δίχως άλλο- από μόνο του ένα δείγμα της ανόδου που παρουσιάζει η κυπριακή καλαθόσφαιρα τα τελευταία χρόνια. Αν, λοιπόν, οι δυο συνάδελφοι του, έβγαλαν και με το παραπάνω… ασπροπρόσωπους αυτούς που τους επέλεξαν για να εργασθούν εκτός Κύπρου, για τον Παναγιώτη Γιανναρά, σίγουρα ισχύει κάτι ανάλογο!

«Θεωρώ αυτονόητο το ότι αν δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω, τότε δεν θα δεχόμουν την πρόταση από την πιο ιστορική ομάδα της Τυνησίας. Η Ράντις, παραμένει χωρίς τίτλο εδώ και 20 περίπου χρόνια και ο στόχος των ανθρώπων της, είναι να την επαναφέρουν στην κορυφή.

Σκληρή δουλειά και λίγα λόγια από την πλευρά μου και πιστεύω ότι θα πετύχουμε στο μεγάλο μας στόχο. Ο προσωπικός μου στόχος, είναι όπως μέσα από τη δουλειά μου να βοηθήσω την Κυπριακή καλαθόσφαιρα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία», δήλωσε στο «Goal».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ