aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΓια την υπέρβαση και… ομίλους ο Κεραυνός!

Για την υπέρβαση και… ομίλους ο Κεραυνός!

Ο Κεραυνός πέτυχε το βράδυ της Τρίτης σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη, αφού επικράτησε του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 96-94, σε παιχνίδι που είχε οδηγηθεί στην παράταση.

Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά όπου η ομάδα του Στροβόλου καταφέρνει να προκριθεί στην β’ προκριματική φάση του Basketball Champions League, και έχει ως στόχο πλέον ακόμα μία υπέρβαση απέναντι στην ολλανδική Ντόναρ Χρόνινχεν, που θα του δώσει την πρόκριση στους ομίλους.

Ο σημερινός τελικός (20:00) μόνο εύκολος δεν θα είναι, αφού η Γκρόνιγκεν είναι ισχυρή ομάδα, που έχει επίσης ως στόχο την είσοδο της στους ομίλους. Στον άλλο ημιτελικό του ομίλου η Γκρόνιγκεν είχε επικρατήσει της Ντνίπρο από την Ουκρανία εύκολα με 88-53.

Η προσεχής αντίπαλος του Κεραυνού την περσινή σεζόν βρισκόταν στην 2η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Λάντστεντ Χάμερς που ήταν στην πρώτη θέση (με την Γκρόνιγκεν να έχει δύο αγώνες περισσότερους), όταν και διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του covid-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ