aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΓαβριήλ: «Μεγάλη μέρα για τον κυπριακό αθλητισμό, κάθε 100 χρόνια…»

Γαβριήλ: «Μεγάλη μέρα για τον κυπριακό αθλητισμό, κάθε 100 χρόνια…»

Μετά τον Αντώνη Κωνσταντινίδη (δείτε ΕΔΩ) ήταν η σειρά του Λίνου Γαβριήλ να αποθεώσει τον Κεραυνό για την πρόκριση του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε λόγο για μεγάλη μέρα για την κυπριακή καλαθόσφαιρα και υπογράμμισε ότι ο Κεραυνός άνοιξε σήμερα τον δρόμο για το μπάσκετ της Κύορου.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα για την καλαθόσφαιρα στο νησί που τόσο απαξιώθηκε τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσαν να περνάει κρίση. Για όσους δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της σημερινής επιτυχίες εκείνο που έχω να πω είναι ότι κάθε 100 χρόνια έρχονται τέτοιου είδους αποτελέσματα από ομάδες… μικρών κρατών! Έλα όμως που η σκληρή δουλειά, η υπομονή, τα όνειρα και οι ιδανικές συνθήκες δουλειάς από την διοίκηση φέρνουν αποτελέσματα αργά η γρήγορα! Δεν μπορώ να εκφράσω με απλά λόγια την χαρά που νιώθω για την επιτυχία του Κεραυνού Στροβόλου απόψε που δικαίως προκρίθηκε στους ομίλους του champions league ενάντια σε μεγαθήρια, το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές, προπονητές, διοίκηση και φυσικά στους καλαθοσφαιριστές που γράφουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορική αυτή στιγμή.

Συγχαρητήρια και στην ομοσπονδία για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν διοργανώνοντας σε δύσκολες συνθήκες το τουρνουά. Τα παιδιά του Κεραυνού έδειξαν τον δρόμο σήμερα κύριοι, ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι στα θεμέλια που έβαλαν απόψε και με υπομονή, συνεργασία και σκληρή δουλειά όλα μπορούν να γίνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ