aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΦενέρμπαχτσε το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν το Final 4 - Όλα τα ζευγάρια των...

Φενέρμπαχτσε το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν το Final 4 – Όλα τα ζευγάρια των playoffs

Με την κανονική περίοδο της φετινής Ευρωλίγκας να έχει ολοκληρωθεί και τις θέσεις των ομάδων στη βαθμολογία να έχουν «κλειδώσει», έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια των playoffs!

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν σε συνδυασμό με την αγχωτική νίκη της Ζαλγκίρις στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, έστειλαν τη Φενέρμπαχτσε στην 8η θέση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα των Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών στα playoffs.

Ο δρόμος που πρέπει να διανύσει ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολος. Το ήξεραν στο Λιμάνι. Πιθανότατα δεν θα ήθελαν να είναι. Τι κρύβει, όμως η συνέχεια για τον Ολυμπιακό; Αν πάρουν την πρόκριση απέναντι στην τουρκική ομάδα, στον έναν ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας θα τους περιμένει ο νικητής από το ζευγάρι ανάμεσα στη Μονακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αφήνοντας την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, όπως και πέρσι και εφόσον προκριθούν, να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα ακόμη clasico.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με άνεση της Βαλένθια, πήρε τη δεύτερη θέση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ζαλγκίρις, ενώ η «βασίλισσα» θα βρει απέναντί της την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Τέλος, στο μοναδικό ζευγάρι το οποίο είχε γίνει γνωστό πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής, η Μονακό θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα ζευγάρια των playoffs:
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις
Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτίζαν
Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ